Seminarier

Ett seminarium syftar till att ge deltagarna kunskap i MMA under ett episkt träningspass, vidare ges möjlighet att nätverka med likasinnade män.

Nedan följer de riktlinjer och regler som gäller för att delta i seminarier.

  1. Var i god fysisk form.
  2. Alla deltagare är män. Även om kvinnor också uppmanas till att träna hårt är det viktigt att vi har en avslappnad atmosfär där män kan känna sig bekväma i sin läroprocess. Anledningen till detta är att den sociala dynamiken ändras om kvinnor infinner sig i gemenskapen.
  3. Deltagarna är europeiska gentlemän som förstår värdet i att upprätthålla den västerländska civilisationen. Även om deltagarnas nivå av upplysning kan variera är huvudsaken att man har en förståelse för de utmaningar Europa står inför.
  4. Deltagarna är män av god karaktär och estetiskt tilltalande natur. Detta innebär att deltagarna inte hänger sig åt antisociala beteenden eller genom sitt utseende representerar de övriga männen på ett ofördelaktigt sätt. Deltagarna har på sig hela och rena kläder samt ser till att den personliga hygienen är omhändertagen (inklusive klippta naglar).
  5. Deltagarna är ödmjuka och tar träningen på allvar. Goda samtal och god humor uppmanas i högsta grad under pauserna samt innan och efter passet, men när övningarna är igång är det fullt fokus.
  6. Utrustning att ha med sig är boxningshandskar, tandskydd, suspensoar. Rekommenderad utrustning inkluderar benskydd för övningar innehållandes sparkar. Angående kläder så rekommenderas MMA-kläder, det vill säga kläder som är utformade att brottas i, rashguard exempelvis.
  7. Palaestra/Atletkompaniets seminarier är organisatoriskt och spirituellt obundna. Lojaliteten är till Moder Svea.

Om du uppfyller ovanstående krav och är intresserad av att delta i ett seminarium kan du skicka ett mail till admin@atletkompaniet.se med en kort beskrivning av dig själv, dina mål samt en bild på dig själv. Om du har någon som kan gå i god för dig, ange hans namn i mailet.

Annonser
%d bloggare gillar detta: